Betclic

Cristiano Ronaldo-nak a Portugália csapatának kell játszania, az edző sürget a kilépés után

A portugál menedzser, Fernando Santos azt mondta, hogy nem akarja, hogy Cristiano Ronaldo távozzon a nemzetközi labdarúgástól, miután Portugáliát 2-1-es vereséggel Uruguay kezéből kiütötte a világkupáról. A Real Madrid előrejelzése nem a jövőjéről szól, hanem az optimizmus üzenetét kínálja, amikor elhagyta a szocsi Fisht Stadiont.

Ronaldo nem tudta zavarni Uruguay-t, mivel a negyeddöntőbe jutottak. Franciaország ellen, és 33 éves korában, a nevében 154 sapkával, ez egy természetes vízlépcső lehet.De az előretörő elhagyja a Világkupát négy góllal, és az ő menedzserével ragaszkodik Betclic ahhoz, hogy még mindig maradjon hely Portugália oldalán. “Meg vagyok győződve arról, hogy sokat kell adnia a labdarúgásban” – mondta Santos, akinek a jövője kétségbe vonható a kiesés után. „Szeptemberben van egy bajnokság, a Uefa Nemzetek Ligája, és reméljük, hogy velünk van, hogy segítsen a fiatal játékosoknak, akiknek szükségük lesz kapitányuk példájára.Van egy csapat, ahol sok fiatal játékos van, és természetesen mindannyian azt akarjuk, hogy vele együtt legyen. „Nem itt az ideje, hogy az edző, a játékosok, a csapat jövőjéről beszéljünk – mondta. -, de biztos lehet benne, hogy ez a nemzeti csapat továbbra is a világ egyik legjobbja. Van egy fantasztikus csapat hatalmas ambícióval, amely sikert akar, és nagyon bízom benne, hogy a nemzeti csapat továbbra is a legmagasabb szinten lesz. ”Edinson Cavani és Suárez szinkronizált ragyogása Uruguay számára reményt ad tovább.

Hozzátette: „Portugália jól versenyzett. Véleményem szerint jobb voltunk, mint Uruguay. Volt esélyünk, de a Betclic célok megváltoztatják. Általánosságban elmondhatjuk, hogy magasan tartott fejjel indulunk ide. A csapat jól harcolt.Kapitányként nagyon büszke vagyok erre a csoportra. Itt hagyok boldog. Nem úgy, ahogy akartam, de az érzés jó. Magasan tartjuk a fejünket; Portugália továbbra is nyer majd a dolgokon. ”