Betclic bónusz

Betclic MagyarAzon gondolkozik, melyik bukméker cég ajánlata a legérdekesebb? Elsősorban fel kell tennie magának a kérdést, mik az elvárásaim? Az egyik személy az árfolyamokra figyelhet, egy másik az akciókra/bónuszokra (vagy mind a kettőre). Az sem zárható ki, hogy az egyik a másikkal párosul, amire bizonyíték a Betclic egyik ajánlata. Koncentráljunk talán e bukméker ajánlatán, végülis az egyik legnagyobb internetes szolgáltatóról van szó.

Betclic bónusz – 20 000 FT – regisztráció
Mit kínál a Betclic?

Kezdjünk a kockázatmentes fogadással. Ilyen típusú Betclic fogadás kétségtelenül egy vonzó ajánlat. Ami a részleteket illeti, legjobb megoldás a bukméker honlapján található információkkal megismerkedni.
Ezen túl az alábbi ajánlatok is kiemelhetők:
– jobb árfolyamok,
– Betclic bónusz a cég megajánlásért,
– Multi+.
Jobb árfolyamok esetében a dolog abszolút tiszta, az egyes eseményekre jobb árfolyamokat állítanak ki. Ami a cég megajánlásáért járó bónuszt illeti, szintén nem lehet félreértés — a bukméker az új ügyfelek megszerzéséért díjaz.
Így eljutottunk a Multi+ akcióhoz. Arról van szó, hogy az akcióval érintett eseményekből legalább ötöt tartalmazó kupont Betclic kell létrehozni. Egy esemény minimális árfolyama 1,20.
Mennyit lehet ezzel az akcióval nyerni? Minden a kiválasztott eseményektől függ, a maximális nyereség a kupon értékének 100%-a (minimális az 5%-a).