Bet365

Wimbledon megszünteti a műanyag szalmák betiltását

Az All England Lawn Teniszklub kedden bejelentette, hogy az idei Wimbledon-héten nem használnak műanyag szalmát bárjában, kávézójában és éttermében.

Több ezer csésze Pimm-t adnak el bajnokság minden évben – nagy számú műanyag edényben szolgálnak fel műanyag fedéllel és műanyag szalmával, amelyeket fel lehet vinni a bíróságokra. Tavaly több mint 400 000 műanyag szalmát használtunk a verseny során.

De ebben az évben egy szélesebb körű fenntarthatósági terv részeként Wimbledon nem fog műanyag szalmát Bet365 használni a verseny során. Ehelyett újrahasznosítható papírpálcákat használnak.Egy műanyag szalma akár 500 évig is eltarthat, és a felhalmozódás pusztíthat a tengerek életében.

Az „egyszer használatos” műanyagok hulladékainak csökkentésére irányuló törekvés részeként a láncok, köztük a JD Wetherspoon, a Wagamama, a Costa Coffee, a Pizza Express, a Waitrose és az All Bar One, fokozatosan megszüntették a műanyag szalmákat – egyesekben olyan esetekben, amikor papírpótlókkal helyettesítik őket, vagy csak kérésre kínálják őket.

A keddi Wimbledoni sajtótájékoztatón a Bet365 papírzacskó-opció biztosítása volt a boltokban az esemény során vásárolt áruk számára.Ez kiegészíti a meglévő többfunkciós, oxigénbontású műanyag zacskókat, amelyeket fokozatosan megszüntetnek.

A Wimbledoni vezérigazgató, Richard Lewis szerint 87 ingyenes víz utántöltő pont is elérhető nyilvános használatra. az udvaron, valamint 21 szökőkút. A vízügyi pontok száma 2014 óta majdnem megduplázódott.

Javul az újrahasznosítási Bet365 pontok jelölése és a bajnokság hulladékgyűjtése is, bár 2017-ben a hét folyamán keletkező hulladéknak csak 1,4% -a ment hulladéklerakóba. .