Sportfogadas bonuszok


Információk

Hozzáadott: 2017-12-28
Kategória: bet365

Cikk Címkék

élő fogadás, internetes sportfogadás

foto
Bet365 alternativ link


Sportfogadas bonuszok

Tehát ha 10.000 ft-tal szeretnénk fogadni az alábbi profitot érjük el, ha nyer a tippünk: 1. lépés: A tippmixet felejtsük el mindörökre!

Az előző két fordulóban a 60. Gimeno-Travert verte 3 szettben: 4-6, 6-4, 6-4 arányban, illetve a 81. Berrer-t gyűrte le 7-6, 6-4 arányban. Montanes - Fognini Over/Under 21.5 élő fogadás tipp: Under -> Bet365: 1.90 (+0.90 egység) Beni előtt a célegyenes végén beragadt egy Renault, emiatt a kigyorsításnál ketten elmentek mellette, s egy küzdelmes futamon végül 11. lett a fiatal pilóta.

A 27 esztendős támadó, akinek beceneve „baby-Drogba” a Saint-Etienne csapatánál kezdte pályafutását, majd 2009-ben a Lyonhoz igazolt 12,7 millió euróért cserébe. Kicsit érdekes, hogy Suárez távozni szeretne. Suárez nagyon kedvtelennek tűnt, pedig a szurkolók őt is sokat éltették.

A legtöbb időt a kapuban az újonnan igazolt Simon Mignolet töltötte, de Brad Jones és Danny Ward is kapott már több-kevesebb lehetőséget a bizonyításra. Amint az látszik, a Liverpool még gólt sem kapott. Mind a három találat szép volt: Coutinho remek cseleket mutatott be, Aspas gyönyörűen tette maga elé a játékszert, míg Gerrard nagyon szemfülesen ismerte fel a lehetőséget.

A találkozón Coutinhón kívül eredményes volt Jordon Ibe, Raheem Sterling és a nyáron szerződtetett Iago Aspas is. Hát gondolkodtam rajta nem keveset de arra jutottam, hogy semmi. Szombat és Vasárnap mindig sérthetetléenül pihenőnapok amikro semmi sport tevékenységet nem végzek.

Majd utána jöhet a jól megérdemelt nyújtás + turmix + pancsi trió. Így csak egy racionális időpont jöhet szóba. UPDATE 2: Ohh a faszomat ez van mikor siettetnek.

Top