Bet365

Roger Federer és Novak Djokovic bejutnak az Australian Open harmadik fordulójába

Roger Federer az Australian Openre érkezett anélkül, hogy ebben az évben meccset játszott volna. A szezon első nagy becsapódása alatt ki kellett alakítania magát, és folytatta a helyes pályát, amikor a harmadik fordulóba 6-1, 6-4, 6-1 győzelemmel fordult Filip Krajinovic fölé.

A Federer játékához még mindig ragaszkodó rozsda nem volt látható a Rod Laver Aréna fényében, mivel 15 perc alatt 5-0-os vezetést szerezhetett, és három setten fenntartotta a szintjét. Talán a legfontosabb, Bet365 hogy legyőzte egy kihívást jelentő második sorozatot. Serena Williams az Australian Open harmadik fordulójába került a próbálkozó győzelem után. Bővebben

„Nagyon boldog vagyok, nagyszerű a szezon kezdete” – mondta. „Nagyon jól ellazultam a bíróságon. Keményen edzel, és reméled, hogy kifizetődik, és nem mintha hiába lett volna ezen a héten.Boldog vagyok, továbbra is megyek. ”

Novak Djokovic, miután Szerbiát az év második hetében az ATP-kupa címet viselték, minden bizonnyal nem alulkészített. A védő bajnok enyhült a japán Tatsuma Ito 6-1, 6-4, 6-2 mellett.

Djokovic kiállítása kiemelte az elmúlt évek egyik leginkább alulértékelt fejlesztését: szolgáját. A védő bajnok az első kiszolgálásán a pontok 93% -át nyerte meg, és második kiszolgálási sebessége is jelentősen megnőtt.Tavaly átlagosan körülbelül 96 km / h volt, szemben a szerdán levő 105 km / h-vel.

“Ezen dolgoztam a szezonon kívüli időszakban” – mondta. „Azt hiszem, hogy ez az egyik prioritás az edzések során, amelyek megkísérlik kihasználni azt az előnyt, hogy sok egyszerű pontot nyernek az első tálaláskor.” Facebook Twitter Pinterest Novak Djokovic a pontok 93% -át nyerte el az első támaszpontnál a Tatsuma Ito ellen.Fénykép: Lukas Coch / AAP

A nyolcadik Matteo Berrettini 7-6 (7), 6-4, 4-6, 2-6, 7-5 veszített az Egyesült Államok Tennys Sandgren ellen és a A 18. magot Grigor Dimitrovot 6-4, 7-6 (6), 3-6, 6-7 (3), 7-6 (10-3) verte a 22 éves amerikai Tommy Paul. >

Alexander Zverev, aki az utóbbi időben küzd a pályán és a pályán, azt mondta, hogy az Australian Open-en az A4.12 millió dolláros nyereménycsekk adományozása őt a bolygó legboldogabb Bet365 emberévé teszi.

A 23 éves német mondta, miután átjutott a második fordulóba: „Sokszor mondtam, hogy nem vagyok pénzvezérelt ember. Azért játszom a sportot, mert nagyon szeretem.Azért játszom a sportot, mert szeretek játszani a nagy stadionpályákon, és a legkeményebb mérkőzéseket játszom egy csodálatos tömeg előtt.

„Ha megnyeri az Australian Open-et, akkor a bolygó legboldogabb embere vagyok. Úgy gondolom, hogy a 4 millió dollárt sokkal jobban fogják felhasználni azok a kezek, akik tudják, mit kell csinálni, és tudnak segíteni másoknak. ”