Bet365

Lyuk az egyben: Hogyan tudják a Big Data játékosok nyertesekké válni?

Miközben megrémül a golfprofilok pontosságáért a Ryder Kupán két hét múlva, vegye figyelembe egy pillanatra, hogy fontolja meg, milyen hatással volt a technológia a megfelelő hintákra. A golfozók egyre inkább belemerülnek a játékukkal kapcsolatos adatokba, majd módosítják a technikájukat, a klubválasztást és még sok minden mást.

Az adatok elemzésének talán legismertebb használata a sportban a játékos hintája. Ha nagy képkockaszámú felvételt készít a labdát ülő játékosról, 3D képeket készíthet, amelyek Unibet nagyszerű betekintést nyújtanak a golfozók kis javításaira, hogy hozzáadott erőt és pontosságot érjenek el. az összes adat, amelyet a kurzus körüljárásakor hoznak létre.Különféle adattípusok – meghajtási távolság, minőség, forgácsolási képesség, pontosság a homokból történő – bevonásával a játékosok megtudhatják, hogy a játék melyik részét javítani kell. Lehetőség van érzékelők rögzítésére a klubokhoz is, edzés közben, amelyek információáramot hoznak létre a hintán, pontosan megmutatva, hol vannak a lövések rosszul vagy jobbra fordultak. Ez rávilágíthat arra, hogy miért hajtott egy meghajtó balra vagy jobbra, vagy hogy a centrifugálás mikor tudta volna a labdát még közelebb hozni a lyukhoz, mihelyt a zöldre nyílik. A felhőből származó GPS és a történeti adatok felhasználásával a Bet365 golfosok is megtudhatják, hogy a klubok a múltban milyen sikeresek voltak a pálya bizonyos pontjain.

Az amatőr és profi számára egyaránt ezek az adatok elérhető a szokásos mobil eszközön keresztül, legyen az iPhone vagy Android okostelefon, bármi is legyen.Valójában a magas színvonalú adatelemzés ezen demokratizálódása segíthet minden játékosnak javítani a játékában.

A Big Data elemzés, a felhő és a mobil kombinációja a többi sportágban is megszokottá vált. A Moneyballnak köszönhetően, a 2011. évi filmben, amely az Oakland A elemzésének a játékosok megszerzésére való felhasználására összpontosít, sokan már értik az adatbányászat hasznosságát a baseballban. Manapság az amerikai legfontosabb bajnokságok többsége „sabermetrikus” formát alkalmaz.

A labdarúgás világában úgy gondolják, hogy a német nemzeti csapat elemző megoldást alkalmazott annak Bet365 meghatározására, hogy mely játékosok játszanak a játékuk különböző aspektusaiban, legyen az pontosság átadása, megtett taktikák vagy a pályán lefedett mérők. .Talán részben felelős volt a nyári világkupán elért sikereikért.

Mindezek a technológiák hasonló előnyökkel járnak az üzleti világban. A sport üzleti oldala valóban megmutatta, mi lehetséges. Amikor az NCAA férfi kosárlabda verseny az amerikai főiskolai csapatok számára 2013-ban elindult, a HP úgy döntött, hogy megnézi, milyen adatokat tud összehozni a közösségi média hírcsatornáiból. Az elemzés során 500 000 Twitter-hozzászólást elemeztünk hashtag és kulcsszó-információk felhasználásával. Ezt azután összegyűjtik, hogy megjelenjenek, amikor az emberek tweetelik, ahonnan pozitívak vagy negatívak voltak, és hogy milyen hatással volt rájuk.

Vállalkozás szempontjából ezek az adatok hihetetlenül hasznosak lehetnek a marketingstratégiák meghatározásában, az ügyfélszolgálat fejlesztésében vagy egyszerűen annak megértésében, hogy mit akarnak az emberek.Ezt tovább lehet adni a felhő és a mobil rendszerek számára, így az egész munkaerő hozzáférhet az általa szolgáltatott információkhoz.

De az adatok pontosságának, minőségének és biztonságának garantálása érdekében a sportcsapatoknak jelentős erőfeszítéseket kellett fektetniük az az információk védelme. Számos Premier League csapata már szenvedett a rendszerük csapásainak eredményeként. A Manchester Cityt zavarba ejtette weboldalának a nyár folyamán történt megsértése, amelynek eredményeként a weboldalukra videót tettek közzé az FC Porto központjában lévő Eliaquim Mangala látszólagos átruházásáról, mielőtt az üzlet létrejött. A Tottenham Hotspur és a Barcelona Twitter-fiókjait feltörték a legutóbbi emlékekben, jelezve, hogy nem vétették megfelelően a közösségi média-fiókokat.

A Forma-1 világában az információbiztonság még kritikusabb.A csapatok tudják, hogy ha titokuk kiszivárog, különös tekintettel a versenystratégiára és az autótervezésre, akkor versenytársaik előnyöket élveznek. A biztonsági kérdések működési problémákat okozhatnak. Ez év februárjában a Marhiuszt számítógépes vírus sújtotta a bahreini tesztelés során, ez hátráltatta a fiatal csapat felkészülését a közelgő szezonra.

Ugyanez vonatkozik minden olyan vállalkozásra, amely versenyképességük előnyeinek és rendszereik fenntartásának reményében él. állást. Miután a Target amerikai kiskereskedő több mint 40 millió vásárló hitelkártya-adatait veszélyeztette, jelentősen csökkent a bevétel.Az ügyvezető igazgató és a biztonsági tisztviselő csak néhány hónappal a hackerek betörése után távozott.

Az utóbbi években nyilvánvalóvá vált, hogy a Big Data, a mobil, a felhő és a biztonság a sport és az egész szélesebb körű pilléreivé váltak. üzleti világ.