Bet365

Labdarúgás-átadási pletykák: Chelsea és Man City, Steven N’Zonzi?

Arsène Wenger már fontolóra veszi a Mesut Özil és Alexis Sánchez szerződéses problémamegoldóinak cseréjét, és a Borussia Dortmund Marco Reus és Christian Pulisic párját magasra helyezte a listájára, bár lehet, hogy ki kell küzdenie Jürgen Kloppot, ha az, hogy megakadályozza, hogy a Liverpool először legyőzze őket.Az egyik lehetséges Arsenal aláírás, amely valószínűleg kevésbé melegen vitatkozik, az a Cohen Bramall, a 20 éves bal-harisnya, aki a Hednesford Town-t játszotta az Evo-Stik Északi Liga Premier Divíziójában – és korábban mind Crewe, mind a Leek elutasította A város – aki látszólag Bet365 annyira lenyűgözött a közelmúltbeli kétnapos tárgyaláson, hogy a szerződéses ajánlat közeledik.

Egy férfi, aki 4 000 fontot költött a VAR9Y rendszámtáblára abban a reményben, hogy Jamie Vardy-nél fogta le azt a nyereség újra eladta mindössze 2080 font után, miután nem tudta felvenni a kapcsolatot a Leicester ászával, aki már rendelkezik személyre szabott számmal a kék Bentley-jén.Annak ellenére, hogy ez a visszaesés, januárban lesz néhány új belépő a Leicester képzési helyszínére, a Racing Genk Wilfred Ndidival való foglalkozással együtt, de Claudio Ranieri a Telegraph szerint 30 millió font szezonnyi háborús mellkasot adott át.

A Watford csatár, Jerome Sinclair úgy tűnik, hogy a szezon második felét költi a bajnokságon, Norwich, Reading, Brentford és Cardiff mindannyian érdekelte őt. Az utóbbi klubnak szüksége van egy bet365 alternatív link csatárra, hogy helyettesítse Marouane Chamakh-t, aki csak 46 percnyi labdarúgó-labdarúgást játszott ebben a szezonban, de néhány alkalommal a helyettesítő padon nevezték el, és az új év folyamán Katarba al-Arabi-ba juttathatta

Ki lesz az új Swansea menedzser?A Sun kizárólag azt mutatta ki, hogy Roy Hodgson „erős jelöltként jelentkezett” a hirtelen és akaratlanul Bob Bradley-t kedden felszabadult szerepért, de máshol Ryan Giggs közel egyhangúlag tekinthető a legvalószínűbb forró ülőhelynek. Végül, egy másik csúcsos Premier League-sztárot a kínai Super League bíznak meg, akik azt tervezik, hogy hatalmas béremelést kínálnak, hogy megkíséreljék az emberüket. Ez az ember még nem egy labdarúgó – ez a fárasztó csoda Mark Clattenburg, tegnap a Globe Soccer Awards-ban a legjobb embernek nevezte a Globe Soccer Awards-on. Kövesse a csapatot, és maradjon naprakész a legújabb hírekkel átutalási ablak a Facebook Messenger botunkkal. A legfrissebb riasztások fogadásához egyszerűen kattintson a képernyő alján található „Kezdés” gombra.