Bet365 alternativ link


Információk

Hozzáadott: 2018-02-06
Kategória: bet365

Cikk Címkék


foto
Unibet bonusz

foto
Bet365 alternativ link


Bet365 alternativ link

Ez az egyetlen alapszabály, és ettől függetlenül lehet korrektebb, vagy kevésbé korrekt a terem a jutalékok tekintetében, vagy a kifizetések határidejének tekintetében. A fő, hogy azt megértse mindenki, a pókerterem azon dolgozik, hogy minél többen fizessenek be, és minél kevesebben vegyenek ki pénzt!

Ez sajnos nem így van… csak a pókerterem jár jól, és valóban… van pár szerencsés” élvezője az online pókernek, de erről majd később! Mielőtt azonban belekezdenénk a történetbe, előbb tisztázzuk le azt, hogy mi is a célja egy online pókerteremnek. Jelen helyzetben mennünk kell a második lépcsőre, ami 2-szeres tétet jelent, azaz 476 2 = 952.- Ft. Ennyi pénzzel fogjuk megfogadni a második lépcsőn a tippjeinket… Ha itt is veszítünk akkor már a harmadik lépcsőre lépünk és itt már 4-szeres tétet pakolunk fel, ami: 4 476 =1.904- Ft!

Tegyük fel, hogy éppen BL-döntő van és a Real Madrid játszik az Atletico Madriddal. Írjuk le minden egyes lépcső (vagy szint, nevezed aminek szeretnéd), hogy melyik lépcsőn hányszoros tétet kell feltennünk. A regisztrációs bónuszt kihasználva, bet365-ön megduplázhatod a feltöltött pénzedet egy kód segítségével, melyet a bónuszok” menüpont alatt kell majd megadnod, de erről később!

Szép hosszú, de talán eddig ez az egyetlen stratégia, amivel szinte biztos” a profit hosszútávon is. A tervet a saját példámon keresztül, fogom nektek elmagyarázni, ahogy már láthattátok is. Gondolkoztunk hogyan lehetne a leggyorsabban és legegyszerűbben sok pénzhez jutni, de sajnos Bet365 alternatív link el kell, hogy szomorítsalak titeket.. Nagyon gyors, egyszerű, tuti, 10000 %, hogy bejön”.. ilyen nincs. Ha valaki itt azt mondja, hogy soha nem lesz profi Tippmix hasító, mert nincs ideje, vagy nem ragaszkodnak az én nem a kétségbeesés.

Top