Bet365

Ana Ivanovic 29 éves korában bejelenti a tenisz lemondását

Ana Ivanovic, a korábbi 1. világbajnok és a 2008. évi „French Open” bajnok 29 éves korában távozott a teniszről – erősítette meg a szerb szerdán.

„Nincs más mód erre. Úgy döntöttem, hogy visszavonulok a hivatásos tenisztől. Nehéz döntés volt, de annyit kell ünnepelni ”- mondta Ivanovic a Facebook oldalán. Ne légy szomorú, légy optimista velem. Szeretem és legnagyobb köszönöm mindenkinek. ”Roger Federer készen áll az„ egyedi ”új évre a hat hónapos sérülés elbocsátása után. Tovább

Ivanovic egy videóban bejelentette, hogy visszavonul a teniszről, mondván, hogy nem hosszabb ideig úgy érzi, hogy alkalmas a legmagasabb szintű versenyzésre.

“Olyan sok emlékezetes mérkőzést játszottam.De bármilyen profi sportban ezen a magasságban maradni fizikai formában kell, és Bet365 közismert tény, hogy sérüléseim akadályoznak engem ”- mondta Ivanovic.

„ Csak akkor tudok játszani, ha teljesítek a magam magas szintjén szabványoknak.Már nem tehetem, tehát itt az ideje továbblépni. ”

Ivanovic lett az első szerb nő, aki megnyerte a grand slam versenyt, amikor meggyőzte az oroszországi Dinara Safinát a 2008. évi French Open döntőben, miután a honfitársa, Novak Djokovic nyomában, aki ugyanabban az évben megszerezte az Australian Open címet. Az Australian Open sorozat: Federer, Nadal és a helyi reménykedések hangolódnak a 2017. évre. öt ”- mondta Ivanovic a videóban. “Kedves szüleim egészségesen támogattak, és mire 2008-ban az 1. világbajnok voltam, és Roland Garros-t nyertem, láttam a magasságokat, amelyekről még soha nem álmodtam.” – tette hozzá.

A győzelem Ivanovicot felvetette a WTA világranglistájának csúcstalálkozójára, de csak kilenc hétig elfoglalta a vezető helyet, és drámai formavesztés után 2009 végén a 22. helyre esett.

Ivanovic visszatért az első ötbe 2014-ben, amikor a 2015-ös franciaországi elődöntőbe jutott, hogy újjáéledés Bet365 reményét keltsék, de ebben az évben a 63. helyre csúszott, miután a US Open első fordulójában a cseh Denisa Allertova elvesztette az utolsó fordulóját a WTA turnéon. 2016: a szárnyaló magasságok és a kétségbeesett mélységek dichotómiája | Richard Williams bővebben

„Nagyon izgatott vagyok a következő eseményről.A sport és az egészséges élet nagykövetévé válok, és többek között az üzleti, Unibet szépség- és divat lehetőségeket is feltárom ”- tette hozzá Ivanovic.

„ Ezen túl, ki tudja. Csak annyit mondhatok, hogy álmaimat éltem, és nagyon remélem, hogy másoknak is segítettem. ”