Bet365

A Spin-díjak: A 2018-as fantasztikus tesztcsapatunk

A fogadók megnyitása hálás módszer volt a megélhetésre 2018-ban. December közepén a nyitó ütõk átlagosan 28 volt, ami 1963 óta a legalacsonyabb érték. Ez a szám óta kissé gördülékeny, nem utolsósorban azért, mert Karunaratne újabb ötvenet hajtott végre, hetedikét 11 inningben, ez Új-Zéland ellen. Egy évszázadát, a 158-as mérkőzésen győztes, nem Dél-Afrikával szemben a Galle-ben megrendezett pályán, olyan pályán Bet365 végezték el, amelyen senki másnak sem sikerült ötvennél többet kezelnie.

Khawaja az első Ashes századával kezdte az évet, majd tavasszal néhány finom ötvenes évekkel követte Dél-Afrika ellen. Steve Smith és David Warner betiltása után azonban ő volt a legfontosabb ütõs ember, és úgy válaszolt, hogy vállalta az Egyesült Arab Emírségekben történõ nyitó felelõsséget.Ilyen körülmények között megtámadta az őt sújtó rekordját, a 302 golyóból 141-rel, a 302 golyóval, hogy megmentse az első tesztet. Barney Ronay BővebbenKane Williamson, 6 teszt, 601 indul a 66,77-es sebességgel.

Az egyetlen ütőember, aki közel áll ahhoz, hogy Virat Kohli-t a felső helyre nyomja. Williamson futása olyan zökkenőmentesen és egyenletesen zajlik a teljes munkamenetek nélkül, hogy bárki is Bet365 észreveheti, hányszor áll fel.Aucklandben zavarba hozta Angliát azáltal, hogy ugyanazon a napon a 100-at beváltották az 58-ra, és az év másik végén karrierjét meghatározó játékrészét játszotta, egy századot egy forgó pályán. Abu Dhabiban, hogy megnyerje a sorozatot Pakisztán ellen.Virat Kohli, 12 teszt, 1240 fut 56,36-ra.

Egyedül a sport legjobb ütõsemberje és a csillag vonzereje. 2018-ban vállalta a háromcsúcsos kihívást, a játékot Dél-Afrikában, Angliában és Ausztráliában. 153-kal kezdte a Centurionnál, majd 149-vel Edgbastonnál és további 103 évnél a Trent hídnál, és 123-ban fejezte be Perth-ben. Ősszel 139-ben megnyomta Rajkotban a Nyugat-Indiát is. A furcsa dolog az volt, hogy India az öt teszt közül csak kettőt nyert.Időnként úgy érezte, hogy egy olyan sok tehetséggel rendelkező csapatnak többet kell elérnie vezetése alatt. Facebook Twitter Pinterest Virat Kohli elismeri a tapsot, miután elérte Perth századát. Fénykép: www.apostas-pt.com

A múlt télen voltak olyan pillanatok, amikor Root úgy tűnt, hogy Root elveszíti útját. Még mindig arra törekedett, hogy ezeket a szép ötvenes éveket félelmetes százakká alakítsa, majd amikor a 3. szintig feljött, az alakja valóban ingadozni kezdett. Tehát visszahúzódott, és magabiztosabbá téve végül századot tett, az első 13 hónapjában, az Oválison.Srí Lanka-ban úgy nézett ki, hogy kitalálta, hogyan lehetne a lehető legjobban kihozni Bet365 magát, és még az egyik legszebb játékát játssza, a 124-es játékát Pallekele-ben. p> Májusban De Villiers kilépett a nemzetközi krikettből, de az elmúlt néhány hónapban eleget tett ennek a csapatnak a felállításához. Azt mondta, úgy érezte, hogy „kifogyott a gáz”. Bizonyára kevés eleget hagyott abban az otthoni sorozatban, Ausztrália ellen, amikor ebben az évben vagy bármely más évben nagy játékot játszott, a lángoló 126-at, amely nem a Port Elizabethben volt. Olyan szörnyűen nehéz körülmények között csinálta, amit bárki más megtehetett, hogy csak megpróbálja életben maradni.Jos Buttler (WK), 10 teszt, 760 fut 44,7-nél.

Egy évvel ezelőtt Buttler még nem volt biztos, hogy valaha ismét játszani fogja a Tücsök krikettet.Tavasszal Anglia új pozíciót hozott létre, mint a 7. számú szakember, csak hogy beilleszkedjenek bennük. Ez egy remegés fizetett ki, amikor a Headingley-ben Pakisztán ellen 80-as mérkőzést nyert. Ezt követte az Indiával szembeni első tesztszázaddal és az ötvenes évekkel a Rose Bowlnál és az Oválisnál. Mire Anglia Srí Lanka-ban volt, az ellentámadó krikettje tette őt az egyik legbefolyásosabb játékosává. Patt Cummins, 7 Tests, 35 wicket 22.28-kor 22:28. Tesztelje a krikettjét. Megérte a várakozást. Ebben az évben szeletelte Angliát az SCG-nél, aprította Dél-Afrikát Fokvárosban és Johannesburgban, ahol kilenc kiskapukat vitt a meccsre, és szintén elkészítette az első tesztet.Az Adelaide-on Indiával szembeni első teszt pillanata, amikor a középtől kezdve kifinomult Che Pujara-val egy finom, lapos alsó dobással, az egész éven át volt a Test-krikett egyik legélesebb része.

Rabada túl gyors és túl heves volt mindenki számára, akivel ebben az évben játszott. A legjobb volt abban a tüzes tesztben a Port Elizabeth-ben, amikor áttört Ausztráliában és 11-re zárta a 150-et. Ezzel a játékkal áttört Steve Smithbe, és míg a két mérkőzés tilalmát fellebbezés során megsemmisítették, ő mondta, hogy a csapattársa kedvéért meg akarja tanulni a temperamentumát. Mindaddig, amíg így bowlingol, a tíz másik oldalsó srác biztosan nem veszi figyelembe sokat. Facebook Twitter Pinterest Kagiso Rabada kirúgták egy tüzes mérkőzés során Ausztrália ellen a Port Elizabeth-ben.Fénykép: Mike Hutchings / ReutersYasir Shah, 5 teszt, 37 kiskapu 22,97-nél.

Ausztráliában októberben sikerült átjutnia a bejáraton, anélkül, hogy egyetlen kacsa elvesztette volna Yasir felé. Ez volt az első alkalom, hogy valaki sikerült kirekesztenie egy otthoni teszt során, és utoljára is. Azóta mindössze kilenc inningben 37-et választott ki, közülük 14 közül 184-re fut egy mérkőzésen Új-Zéland ellen. Egy héttel később újabb hét nőt vett el. Ez azt jelentette, hogy a 200 krikett leggyorsabb embere lett a Test krikett története során, és legyőzte a Clarrie Grimmett által beállított rekordot. egy 19. századi Wisdenből. Mindegyik 16 futásnál 61 gólyalábot hozott, ami azt jelenti, hogy két viktoriánus, Charles ‘The Terror’ Turner és Bobby Peel között van a minden idők top 10-ben.Angliában olyan szép benyomást sikerült csinálnia Jimmy Andersonról, hogy több gépet vett, mint ő, és alacsonyabb átlagot is. Az ausztráliai Abu Dhabi-ban játszhatatlannak találta. Tíz kapucnival vett el abban a meccsben. Dale Steyn annyira lenyűgözött, hogy bátorította őt, hogy vegye át a világ első számú dobóját.