Bet365

A Leeds kapusa, Kiko Casilla nyolc meccsen tiltja a rasszista nyelvet

Leeds kritizálta az FA fegyelmi folyamatát, miután kapusuk, Kiko Casilla nyolc mérkőzésű felfüggesztést kapott az ellenfél faji erőszakkal való visszaéléséért.

Casilla valószínűleg nem fog fellebbezni, de péntek este a korábbi Real Madrid játékos tartotta ártatlanságát. , azt állítva, hogy „elpusztult”, és nem hitte, hogy az ítélet „valódi tükröződése” az eseménynek. Leko egy szeptemberi Charlton-i játék során. Az Infantino szerint a Fifa elhalaszthatja a nemzetközi Bet 365 mérkőzéseket a koronavírus felett. Tovább

Azt állították, hogy Casilla az n-szót egy sarokban használta, de szokatlan módon az FA késleltette „ írásbeli indokok ”jövő hétig.A kapus következetesen tagadta a vádot, és a tárgyaláson Eddie Nketiah, a Leeds-en kölcsönbe vett Arsenal előadói bizonyítékokkal alátámasztották. Macaulay Bonne egy olyan esetben, amikor az ajkak olvasóinak adatait felhasználták.

A Leeds marhahús olyan szuszpenzióval, amely azzal fenyeget, hogy kikerüli az automatikus promóciós ajánlatot a bajnokságtól, az ügyet úgy döntötték valószínűségek egyensúlya – a Bet365 polgári norma. Úgy vélik, hogy ez egy ilyen súlyos bűncselekmény esetében a téves bizonyítási teher, és inkább azt látnák, ha a büntető szintet „ésszerű kétség nélkül” alkalmaznák.A középút lehet a bűntudat kényelmes kielégítése, amelyre a választott bíróság támaszkodik a sport dopping ügyekben.

Leeds egy nyilatkozatában világossá tette az elégedetlenségüket: „Szeretnénk világossá tenni, hogy nem tolerálunk bármiféle diszkriminációt labdarúgó klubunkban, és vezető szerepet játszunk a megkülönböztetés elleni küzdelemben szélesebb közösségünkben. Fontos azonban felismerni, hogy Kiko mindig is tagadta bármilyen rasszista megjegyzés megfogalmazását. mindig úgy gondolják, hogy a megfelelőbb bizonyítási teher. ”

Casilla, aki ebben a szezonban valaha is jelen volt a bajnokságban, lemarad a Leeds maradék 11 játékának nyolcból.60 000 font pénzbírságot szabtak ki rá, és elrendelte, hogy vegyen részt egy oktatási kurzuson. Újra választhatóvá válik, amikor Barnsley április 18-án ellátogat az Elland Roadba, és időközben a tapasztalatlan 19 éves Illan Meslier helyettesíti, szombaton a Hull-tól kezdve.

Meslier, aki kölcsönként csatlakozott Lorientből tavaly nyáron csak egy első csapata jelent meg, lenyűgözve az 1-0 FA-kupa vereségét az Arsenalon.

Casilla, aki kötelező hatjátékos tilalmat és két további mérkőzést kapott, azt mondta: “ Igazán szomorú vagyok és Bet365 elpusztultnak érzem magam, amikor azt állítják, hogy állítólag rasszista megjegyzés tett.Először határozottan szeretném kifejezni, hogy a rasszizmust nem szabad tolerálni sem a fociban, sem a sportban, sem a társadalom bármely más területén. a rasszizmus elleni vádaskodás büntetőeljárása. Teljes mértékben egyetértek minden vádemeléssel annak érdekében, hogy a rasszizmus minden nyoma elkerülhető legyen a sportunkban.Ennek ellenére őszintén szeretném megemlíteni, hogy az elmúlt öt hónap a legnehezebbek voltak szakmai karrierem során, és egyáltalán nem érzem, hogy a bűnös ítélet egyértelműen tükrözi az eseményt.

biztos vagyok abban, hogy a családom, a barátaim, a kollégáim és a különféle technikai csapatok, akikkel évek óta dolgoztam szakmai karrierem során, tudom, hogy soha nem használnék rasszista jelentéssel bíró szavaimat, és tiszteletteljes magatartásomat az ellenfelekkel szemben, mióta elkezdtem A karrierem őszinte volt és a lehető legnagyobb mértékben tisztességes játék.

„Szeretnék köszönetet mondani a klubomnak, a Leeds Unitednek a támogatásáért az egész idő alatt, és mindenekelőtt nagyra értékelném rajongók minden héten, akiknek melege megerősített engem, és erősebbnek éreztem magam a nehéz pillanatokban. ”