Bet365

A brit kislemez reméli, hogy az Australian Open véget ér, amikor Harriet Dart veszít Halepnek

A britek hamarosan hazamegyek, megverték, de kissé bátorították az Australian Open négyszemélyes küzdelmének végén, és Harriet Dart legalább búcsút adott egy lelkes virágzással a korábbi 1. világbajnok, Simona Halep ellen.

Ennek ellenére ez a második év a spinben, a harmadik fordulóban egyik brit döntetlenben sem lesz brit játékos. A 2019 előtti évtizedben legalább egy brit játékos – általában Andy Murray – lógott az első hétvégén. Csütörtökön a Dart követte Heather Watsont, aki egy apró küzdelemben 6-3, 6-0-val elvesztette a 16. magot, Elise Mertens-t, akit csak egy héttel Bet365 ezelőtt vertek le a negyeddöntőben Hobartban.Australian Open: Kyrgios v Simon, Halep legyőzi Dartot – élőben!Bővebben

Halep tisztelegött Dartnak, miután 6-2, 6-4-et nyert egy óra és 17 perc alatt este a Rod Laver Arénában. “Kicsit veszélyes volt” – mondta Halep a szoros befejezésről, melyben Dart 1-4-es lefelé harcolt, hogy 4-5-kor izzadjon. „Elvesztettem a figyelmemet, és a végén nagyon jól kezdett játszani.”

Mielőtt belépett a verseny legnagyobb szakaszára – egy évvel ezelőtt Maria Sharapova elleni pontatlan zavarodása helyére – Dart azt mondta, hogy előadása jelölje meg, mekkora játékkal halad.

Ezután nem örült, hogy az utolsó brit túlélő lett, és azt mondta: „Mindannyian sokat várunk el tőlünk. Nagyon összecsapunk. Nincsenek könnyű mérkőzések. A világ legmagasabb szintű játékosaival játszunk, és ez hihetetlenül nehéz.Minden mérkőzés, minden ellenfél nagyon jó. Ez valami, ami számomra még mindig olyan új, hogy játszom ezeket a nagy versenyeket. Annak érdekében, hogy továbbra is olyan helyzetbe kerüljek, amikor nagy játékosokkal járok, nagy pillanat, ez egy lépés a helyes irányba. ”

Az első szett szakaszaiban és a második elején a londoniak küzdöttek azon, hogy megtalálják ritmust, de ezt nem engedte Bet365 meg az ellenfél, aki olyan utat tett meg, amely vonzónak tartja a nehezen megnyert zsákmányt. A Halep ezt követően gyorsan, a 2007. évi 723-ról három évvel későbbi 80-ra és a 2017-es 1. helyre jutott.Eddig megkérdőjelezhetetlen csúcspontja – miután áttörést nyert a 2018-as French Open megnyeréséért – tavaly nyáron érkezett, amikor a lehető legjobban közel játszott ebben az őrült játékban, és két villámgyors csapással Serena Williams ellen a Központi Bíróság elé került. A wimbledoni döntő.

A túra nyolc éve alatt a 23 éves Dart – aki késői bloomernek tartja magát – tavaly 811-ről 121-re emelkedett, és 173-ban kampányolt itt, mindegyikét megnyerve. a három selejtező mérkőzésből két sorozatban. A forma ott volt, amint azt Misaki Doit verte egy késő esti kutyaharcban az első körben, és most vissza fog lépni a karrierje magas rangja felé.

Amikor Halep egy hosszú játékot befejezett egy A csepplövés a második elején megszakad, a célvonal úgy tűnt, mintha rohanni kellene a brit játékoshoz.Néhány sikere közel állt a hálózathoz, és a román mélyen a virágzó előrejelzésekkel mindkét szárnyba szorította.

Aztán, a brit brit hagyomány szerint, Dart leállt egy ellenállás harci tűzlabdájában, tartva, csak másodszor, az 1-4-es szerelem, a 2-5-ös ismét a városban maradás, végül 4-5-re megtörve a kínzót.

A korábbi mutatók ellenére a labda kezdett menni, ahol Dart szándékában állt, és egy újabb törési pontot készített, ahogy Halep a biztonság szemöldökéjén intett. Dart három mérkőzési pontot ment, de túlfőzte a végső kezét. Személyes győzelme volt a távozás módja – és valószínűleg az, hogy további két játékot nyert, és 21 perccel hosszabb ideig tart, mint Williams a Wimbledonban.

Halep Dartról mondta: „Határozottan a 70, 60 fő között van. a pillanat.Nagyon magas szintű teniszt tud játszani, mert nagyon okos. Jó érzése van a bíróságtól, és jó megérintette az ütőt. Úgy érzem, hogy hamarosan sokat javíthat. De a tálalás, azt hiszem, fontos, hogy javuljon, mert egy kicsit túl lassú. ”

Watson kilépését fájdalmasabb volt figyeli. Kismértékű hasi törzset ápolt, amelyet néhány napig otthon pihen, és a hét jó kezdete után csalódott volt.

„Ma nem voltam ott, a mozgásom” – mondta. . Hagytam, hogy diktálja. A meccs folytatásakor jobban játszott és agresszívebb volt. Egyáltalán nem vagyok elégedett a teljesítményemmel. ”