A-League

A Western Sydney Wanderers kiadta a Kerem Bulutot az A-League szerződésből

A Sydney FC ifjúsági csapatával rendelkező könyveknél a tehetséges előrelépést a cseh Mlada Boleslav klubnak ajánlott, majd Vitezslav Lavicka vezetőedzője, egy csillagváltást követően az ausztrál U20-os csapattal, ahol megnyerte az AFC U19 bajnokság aranybajnoki díját. tovább…Kerem Bulut és az a cél, amit soha nem írtak tovább. egy rövid stint a klubtal 2015-ben.

Egy rövid varázslat után Görögországban a Bulut a szezonban versenyezte a tapasztalt Brendon Santalab és Lachlan Scott fiatal tehetségével, hogy vezesse a vonalat a Wanderers számára. p>

A hatos megjelenésű Goalless Bulut úgy tűnt, hogy a Western Sydney vezetőedzője nem részesült a meccsnapi csapatban az utolsó négy A-Liga játékban.

A klub bejelentette szerdán felszabadult a kétéves foglalkozásáról, hogy folytassa más „szakmai lehetőségeket”.

Úgy vélte, Bulut arra törekszik, hogy összekapcsolódjon egy thaiföldi csapattal, esetleg Thai Premier League oldalán Chiangrai United, a klub Wanderers alapító csatár Mark Bridge hídja.

Bulut ‘ A kilépés elhagyja a hetedik helyen elhelyezett Wanderers-t még rövidebb elöl, a preferált csatár Santalab most már tiltja a három játékot, köztük a következő hónap Sydney-i derbyjét, és 19 éves Scott még mindig találja a lábát.

Popovic a színfalak mögé nyúlik, hogy további testeket hozzon, és a klubot nemrég Robbie Keane-hoz, Dimitar Berbatovhoz, Didier Drogba-hoz, Eduardo-hoz és Jamie Maclaren-hez követték. a januári átutalási ablak – potenciálisan a klub legfontosabb, mégis februárban kezdődő ázsiai bajnokok bajnokságának kampánya miatt.

A Wanderers már aláírta a korábbi Sydney FC kapusát, Vedran Janjetovicot, aki elérhető lesz, amikor az ablak megnyílik Január 4.