1xbet

1xbet fogadási bónuszok

1xbet fogadási bónuszok

Az 1xbet nagyban támaszkodik a játékokra valós időben, annyira, hogy azok szerepelnek a honlapon. Valójában van egy speciális szakasz, amelyet egy óra szimbólummal jelölnek, amely tartalmazza az adott pillanatban tervezett összes sporteseményt.

Az 1xbet 1xbet fogadási bónusz meglehetősen nagylelkű. Az új regisztrált felhasználók kaphatnak 1xbet üdvözlőbónuszt, amely megegyezik az első tét 100% -ával, legfeljebb 25 euróig, és további 75 euró fogadási bónuszok felvételének lehetősége mellett!

A Welcome 1xbet bónusz garantált részének vagy az első tét 100% -os visszatérítésének megszerzéséhez 25 euróig elegendő, ha első alkalommal legalább 1,50-es téttel tesz tétet. Az egy, a több és a rendszer érvényes.

A fogadástól számított 36 órán belül megkapja az 1xbet bónuszt (pl. Ha az első tét 10 €, az 1xbet bónusz 10 €; ha az első tét 25 €, az 1xbet bónusz 25 €; ha az első a tét 100 €, az 1xbet bónusz továbbra is 25 € lesz).

Ahhoz, hogy további 75 eurós 1xbet bónuszt kapjon, az első fogadástól számított 90 napon belül összesen 175 euró összegű fogadást kell tennie.

Általában véve, az 1xbet folyamatosan kínál a felhasználók számára a pillanat fő sporteseményeivel kapcsolatos ajánlatokat. Az akcióknak szentelt rész az előtérbe kerül, és egyetlen kattintással elérhető. Ebben a szakaszban olyan ajánlatokat találhat, mint például a Serie A promóciója vagy az 1xbet többszörös promóciója.

Pénzösszeg befizetésére vagy kivonására az 1xbet játékszámláról a jelenlegi fizetési módok közül a legnépszerűbbek közül választhat:
· A PokerStars.it újratöltése
Skrill
Gyors átvitel
NETELLER
PayPal
Vízum
WithinPay
MasterCard
· Vezetékes átvitel
paysafecard
· WIRECASHOUTS
Maestro kártya
Közvetlen banki átutalás

Figyelem: Neteller vagy Skrill esetén minimum 20 euró befizetés megengedett, míg minden más fizetési mód esetén a minimális befizetés 30 euró.

A bukméker lehetőséget kínál a pénz kifizetésére a “Pénztár” szakaszon keresztül, amely a számla létrehozásának pillanatától a betét befizetéséig vezeti Önt. Ezenkívül nem kell jutalékot fizetni, mind a kiegészítéskor, mind a visszavonás esetén.

Jelenleg nincs bejelentett késedelmes fizetés vagy vita.

A webhelyen található a gyakran ismételt kérdésekre vonatkozó rész, amely minden részlettel teljes, és önmagában elegendő a legtöbb probléma megoldásához. Az 1xbet ügyfélszolgálata heti 7 napig, a nap 24 órájában aktív. a súgó részre, és válassza ki a megfelelő linket jelentkezésének benyújtási űrlapjához. Nagyon rövid idő alatt megoldást találunk problémánkra.