1xbet

1xbet fogadási bónuszok az interneten

1xbet fogadási bónuszok az interneten

> Hogyan fogadhatunk az 1xbet alkalmazással?

Ha el akarja kezdeni a sportfogadásokat, győződjön meg róla, hogy először elolvasta a “fogadási útmutatót”, hogy ismerje a fogadás különböző szakaszait, és különösen elkerülje a lehetséges buktatókat és hibákat, amikor elindul. Miután bejelentkezett az 1xbet alkalmazásba, az elv ugyanaz marad, mint versenytársainál, mint például az 1xbet vagy az 1xbet, csak ki kell választania a sporteseményt, és rákattintania kell a kérdéses fogadás esélyeire. Ez a jobb oldali diszkrét ikonban jelenik meg, amely megfelel a „tétlapnak”. Válassza ki a tétjét, és kattintson a “tét” gombra. Az aktuális és a teljes fogadásokat a számlájáról közvetlenül az alkalmazáson fogadási bónuszok az interneten követheti.

Az 1xbet erősségei mobilhoz

Ha fogadást tesz az 1xbet alkalmazásra, nincs olyan előre kitöltött fogadás, amely éberség hiányában elkerüli a vártnál nagyobb tétet. Ugyanazokat a funkciókat találjuk, mint az 1xbet sportfogadás-üzemeltető webhelyén. Nagyra értékeljük azt a folyékonyságot, amellyel megnyeri a PokerStars pókerszobát anélkül, hogy leválna az 1xbet számláról. Ettől eltekintve kissé nehéz az alkalmazást hatékonynak tekinteni, mert számunkra ez csak a webhely mobilos verziója, nem túl alkalmas.

> Véleményünk a pályázattal kapcsolatban

A felhasználók hiányolják a digitális felismerés hiányát az 1xbet alkalmazásba való bejelentkezéshez, mert minden egyes bejelentkezéskor a játékosoknak meg kell adniuk felhasználónevüket és születési dátumukat. Lehet, hogy kissé meglepődik a kezdőlap zavaros megjelenése miatt, amely nem tűnik különösebben alkalmasnak a mobil verzióhoz. Az 1xbet-nek még mindig van feladata a fogadás területén a mobilalkalmazáson. Valójában az alkalmazás lassú egyes opcióknál, amelyek kevésbé teszik vonzóvá a nomád fogadók számára, akik időt akarnak megtakarítani tétekkel, amikor és ahol akarnak.

2010 óta Franciaországban az online sportfogadás törvényes és nyitott a versenyre. Ezzel az új piaccal szembesülve néhány online pókerplatform különféle ajánlatokkal kínál sportfogadásokat, és ez az 1xbet esetében is érvényes. Megnéztük üdvözlő bónuszát, valamint egyéb promóciós ajánlatait.

Az 1xbet üdvözlő bónusz

Az 1xbet webhely, amely nem más, mint a vezető PokerStars sportfogadási verziója, két részből álló üdvözlő bónuszt kínál, amelyet a póker jól befolyásol. Valójában a sportfogadás-üzemeltető felajánlja, hogy akár 100 eurót is kaphat ingyenes fogadásokban, két részben. Az első maximum 50 euróig, a második pedig két szabadfogadással és három pókerjeggyel 10 euró értékben.

> Az előfizetési ajánlat az 1xbet-en

Ahhoz, hogy kihasználhassa az 1xbet sportfogadás webhelyének előfizetési ajánlatát, online fiókot kell nyitnia. Ugyanez a fiók hozzáférést biztosít a PokerStars pókerterembe is. Töltse ki helyesen a kért információkat, és 30 napon belül igazolja a nevére személyazonosságát és bankszámlakivonatát. Ezeket a dokumentumokat postai úton, de egyszerűbben digitális eszközökkel, szkenneléssel küldheti el. Egyes fogadóirodák mobilalkalmazásai, mint például az 1xbet vagy az 1xbet, felajánlják az Ön személyazonosító okmányainak elemzését is, közvetlenül az okostelefonról készítve képet róluk. Miután ezeket a dokumentumokat érvényesítették, kap egy aktiválási kódot a fiókjához, amelyet a bejelentkezéskor kell megadni. Ha az első tétje elvész, akkor a tétjét legfeljebb 50 euróig fogadja el ingyenes fogadásként. A következő 90 napon belül, ha legalább 300 € tétet gyűjtött össze, akkor két ingyenes 10 € -os fogadást és három darab 10 eurós pókerjegyet is kap.

> Az 1xbet bónusz feltételei

Ez a meglehetősen atipikus üdvözlő ajánlat feltételekhez kötött. Legalább 10 eurós első befizetést kell tennie. Az első fogadás csak olyan fogadásokra tehető, amelyek esélye 2, például egy, kombinált és pörgetés és tét. Azok az ingyenes fogadások, amelyeket veszteséges fogadás esetén szereztek, csak egyszeri vagy kombinált fogadásokra fogadnak, a kibocsátásuktól számított 7 napon belül, és nem oszthatók meg. A pókerjegyekre ugyanazok a feltételek vonatkoznak. Ha az első befizetését Neteller és Skrill e-pénztárca rendszerrel teszi, akkor ez az ajánlat nem lesz érvényes. Végül, ez az üdvözlő bónusz nem vonható össze promóciós ajánlattal. És ha rendelkezik PokerStars-fiókkal, akkor nem tudja kihasználni ezt az ajánlatot.