1xbet

1xbet élő fogadás

1xbet élő fogadás

Betétek és kifizetések
Paypal, elektronikus pénztárcák és még sok más, ahogyan befizetheti és kivonhatja a kívánt módon
1xbet fizetési módok
Most beszéljünk a fizetési módokról. Az 1xbet támogatja a Paypal, a MasterCard és a élő fogadás Visa hitelkártyákat, a Postepay szolgáltatást … és eddig mindegyik rendszeres. Az elektronikus pénztárcák vonatkozásában is a fajta figyelemre méltó: a „szokásos” Neteller és Skrill kivételével valójában az 1xbet kártyán lehetőség van a Moneta útján történő kivonásra és befizetésre is.

Ezen felül a készpénzfelvételek és a kifizetések az Epay előre fizetett utalványokon és a Ticket Premiumon keresztül, Paysafecard előre fizetett kártyával és banki átutalással is végrehajthatók. Röviden: az 1xbet valójában nem hagyott semmit a véletlenre, kielégítve az olyan ügyfelek igényeit, akik inkább fizetési módszereket akarnak használni, mondjuk, nem pontosan a leggyakoribbak között. Ezenkívül a Paypal támogatott módszerek között történő látása mindig pozitív tényező, tekintettel e digitális fizetési szolgáltatás egyre növekvő népszerűségére.

Mobil alkalmazás
Fogadási alkalmazás: a teljes 1xbet ütemezés egy csap alatt
Az az ellátás, amelyet az 1xbet fogadott el a fogadási alkalmazásának létrehozása során, valóban figyelemre méltó. Néhány adat: az alkalmazáson keresztül elérheti az asztali verzió teljes sportidejét, ugyanazzal a részesedéssel és ugyanarra a piacra.

1xbet fogadási alkalmazás
A játékosok döntéseinek elősegítése érdekében van egy igazán nagy statisztikai szakasz, amely nagy mennyiségű adatot tartalmaz a csapatok / játékosok formájáról (előző közvetlen mérkőzésekben, utoljára kapott eredmények). A navigáció mindig könnyű, és a képernyő tetején található görgető menünek köszönhetően a fogadni kívánt sportág kiválasztása nagyon egyszerű.

Természetesen a fogadási alkalmazáson keresztül az 1xbet által kínált sportesemények élő közvetítésben is megtekinthetők: ez természetesen kiváló kiegészítő az élő fogadások rajongói számára. Végül lehetőség van arra is, hogy az összes támogatott fizetési móddal befizetéseket tegyenek, kényelmesen okostelefonokról vagy táblagépekről.

Fogadási alkalmazás áttekintése
Nem akarja telepíteni a fogadási alkalmazást? Használhatja az 1xbet mobil verzióját
Az 1xbet mobil verziója szintén jól elkészült. A formatervezéstől kezdve, nagyon józan és kétségtelenül az olvashatóságon, a könnyű használaton és a navigáción alapszik. A vízszintes görgetés menü segítségével könnyedén válthat az egyik sportról a másikra, valamint a ‘Keresés’ és a ‘Kedvencek’ funkciókat is magában foglalhatja. A kezdőlapon megtekintheti az 1xbet ajánlatait és bónuszait, valamint a praktikus naptárt, hogy nyomon kövesse az összes közelgő sporteseményt.

Csakúgy, mint az asztali változatban, az egyes eseményekre vonatkozó oldal kategóriákat (fő, hendikep, célok száma stb.) Kategóriákba sorolja az összes elérhető piacot egy gyakorlati vízszintes görgetési menüben. Ezenkívül elérhető egy kiváló néző, amely beszámol a találkozó előrehaladásáról, az összes kiemelkedő tényről bizonyítékként, valamint egy statisztikai szakaszból áll, amely fej-fej, rangsor és a legutóbbi mérkőzések bejegyzéseit tartalmazza.

Miután a választás megtörtént, a képernyő alján egy összefoglaló kártya lesz, a teljes esélyekkel, a téttel és a lehetséges nyereményekkel: Innentől kezdve elfogadható az esély változása, és a tét közvetlenül megtehető (többszörös kiválasztás esetén kényelmesen megteheti válassza ki, hogy többszörös tét vagy rendszer játsszon-e).