1XBET fogadások

Az 1XBET legális-e Lengyelországban?

Sajnos az 1xbet bukméker nem kapott engedélyt a lengyel piacon való működésre. Ez azt jelenti, hogy országunkban az általa kínált ajánlatainak igénybevétele az adóhivatal felől magas bírságokat és egyéb kellemetlenségeket eredményezhet.  Ennek az az oka, hogy az 1xBet nem rendelkezik a Pénzügyminisztérium engedélyével, amely lehetővé tenné a bukmékeri tevékenység folytatását Lengyelországban. Egyik 1xbet fórumon sem található, hogy a bukméker az engedélyt megkérvényezte volna, azonban a Lengyelországi népszerűségét nézve, nagy esélye lehet ennek. Amíg az 1xbet nem kapja meg az engedélyt, ajánlott a más, legálisan működő bukmékerek szolgáltatásainak igénybevétele.

1xBET sportfogadási ajánlat

Az 1xBet  Oroszországból származó bukméker. 2007-ben alakult meg és azóta csábítja az ügyfeleit többek között magas szorzókkal. 2011-től a cég online szolgáltatásokat is nyújt. Saját YouTube-csatornával rendelkezik. A bukméker a működési engedélyt az adóparadicsom, azaz Curaçao kormányától kapta. A cég tevékenységét 35 országban folytatja, lengyel nyelvű weboldallal és technikai támogatással is rendelkezik. Azonban nincs lehetőség lengyel pénznemmel játszani. Oroszország területén a bukméker 580 helyhez kötött ponttal rendelkezik. Az 1xbet fórumon olvasható, hogy a bukméker weboldalán az ügyfélbázis meghaladta már a félmilliót. Fogadásokon kívül az 1xbet sporttotalizatőrt, vetélkedőket, Kenot, bingót, nyerőgépeket és kaszinót is kínál.

Mobil alkalmazás

Mint az 1xbet fórumon is olvasható, a bukméker jól működő mobil alkalmazással rendelkezik. Ez a bukméker weboldaláról tölthető le. Ami nagyon fontos, nem csak iOS és Android készülékekre telepíthető, hanem a Windows Phone készülékekre is, ami már nem olyan elterjedt. Ez nagy előnyt jelent, mivel szinte minden regisztrált játékos használhatja a szolgáltatást a táblagépén vagy okostelefonján.

Ami az alkalmazást illeti, a szakemberek igyekeztek, hogy hasonlítson az eredeti webhelyre, amelyet a számítógépükön nyithatnak meg a játékosok. Azonban a kiválasztott mobil változatok különböznek egymástól. Ennek ellenére mindegyikük rendelkezik a legfontosabb funkciókkal, mint pl. az élő fogadások, a statisztikákhoz való hozzáférés, és ami nagy előnyt, az élő közvetítések.